Bouwverven VVBHUSAN verfgroothandel

Bouwverven

Volledige vrijheid om de producten te kiezen die het beste resultaat opleveren: die hebben we bij VVBHUSAN. Omdat wij een vrije verfgroothandel zijn, kunnen we voor elke ondergrond de beste bouwverven en verfproducten adviseren.

In het kader van Resultaatgericht Samenwerken brengen wij advies uit voor je volledige schilderproject. Ook op het gebied van planmatig onderhoud adviseren onze mensen je graag.

Advies

Of het nu is bij aanvang van een nieuw project of als je problemen tegenkomt terwijl je aan het werk bent: je kunt rekenen op het verftechnisch advies van VVBHUSAN. Onze mensen komen bij je langs om het project te bekijken. Eventueel kijkt de fabrikant mee, zodat we zeker weten dat we je het juiste verfsysteem adviseren.

Vijf jaar garantie

Bij juiste toepassing van het geadviseerde systeem geven we vijf jaar garantie, ook als je producten gebruikt van meerdere merken en fabrikanten.

Resultaatgericht Samenwerken professioneel verftechnisch advies

Assortiment

VVBHUSAN biedt een compleet assortiment bouwverven van professionele merken. Dit assortiment houden we continu up-to-date, zodat je als professionele schilder meteen profiteert van innovaties in de verfbranche.

Non-paint producten

We voeren niet alleen bouwverven, maar ook producten voor houtrotreparatie, tools en non-paint, wand- en vloerbekleding, werkkleding en verfspuitapparatuur. Deze professionele verfproducten gecombineerd met onze service, zorgen ervoor dat jij vakwerk levert bij je klanten.

Bekijk het Assortiment