Bouwverven VVBHUSAN verfgroothandel

Bouwverven assortiment

Echt vakmanschap bereik je alleen door te werken met de beste verfmerken. En omdat we een vrije verfgroothandel zijn, kunnen we je voor elke ondergrond het beste product garanderen. Mét vijf jaar garantie, ook als je producten van verschillende fabrikanten gebruikt.

Zo zorgen we voor schilderwerk waar we trots op mogen zijn. Jij als schilder en wij als verfgroothandel. Bekijk hieronder ons assortiment bouwverven.

Bouwverven VVBHUSAN verfgroothandel

Onze bouwverfmerken

Caparol bouwverf VVBHUSAN

Caparol

Caparol staat voor verfvertrouwen. Muurverf, lakverf, vloercoatings: Caparol levert alle binnen- en buitenmuurverven met de beste eigenschappen. Kennis van kleur en kwaliteit zorgt ervoor dat de producten van de Caparol Groep altijd het beste resultaat garanderen.

Meer over Caparol

Trimetal bouwverf verfgroothandel VVBHUSAN

Trimetal

Trimetal levert complete verfsystemen voor de professionele schildersmarkt. Met de slogan ‘Jouw vak is ons vak’ laten ze zien dat ze schilders helpen om uitstekend werk te leveren. De professional kan daarom rekenen op bouwverf van hoge kwaliteit en een compleet verfvassortiment.

Meer over Trimetal

Veveo bouwverf verfgroothandel VVBHUSAN

Veveo

Veveo richt zich met name op de onderhoudsmarkt met een compleet assortiment lakken en muurverven. Maar ook in andere aspecten van de schildersbranche heeft het merk een goede naam opgebouwd. Voor elke toepassing is er een product op maat te vinden in het verfassortiment van Veveo.

Meer over Veveo

Keim duurzame mineraalverven VVBHUSAN

Keim

Duurzaam en milieuvriendelijk: dat zijn de kernwoorden waarop Keim is gebouwd. Maar kwaliteit hoort daar zeker ook bij. Keim mineraalverven zijn ideaal voor projecten waarbij duurzaamheid voorop staat. Dankzij de unieke samenstelling van Keimverven heb je gegarandeerd jarenlang goed resultaat.

Meer over Keim

Rust-Oleum Mathys bouwverf VVBHUSAN

Rust-Oleum / Mathys

Rust-Oleum is expert in het ontwikkelen van specialistische coatings en innovatieve verven. De focus van het bedrijf ligt op onderhoud en renovatie.

Minder voorbehandelingstijd, minder toepassingstijd, kortere werkonderbreking en langere levensduur zijn de waarden van waaruit Rust-Oleum verfproducten ontwikkelt.

Meer over Rust-Oleum

Inducoat antimicrobe coatings bouwverf VVBHUSAN

Inducoat

Inducoat produceert antimicrobe coatings ter verbetering van het buiten- en binnenklimaat. Dankzij de samenstelling van de coatings zijn ze efficiënt in het bestrijden van bacterie-, schimmel- en algengroei.

Vooral op plekken waar hygiëne van groot belang is, zoals in ziekenhuizen en verzorgingshuizen, komen de coatings van Inducoat van pas.

Meer over Inducoat

SPS bouwverven verfgroothandel VVBHUSAN

SPS

SPS levert kwaliteit voor de schilder. Door de moderne productietechnologieën en hoogstaande kwaliteitscontrole voldoet SPS aan de eisen van de professionele verwerker.

SPS levert primers, lakken, voorbehandelingsproducten en muurverven met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding en hoog verwerkingsgemak in nauwkeurig op elkaar afgestemde systemen.

Meer over SPS

Non-paint assortiment

RepairCare duurzame houtrenovatie VVBHUSAN

Repair Care International

Repair Care staat voor totaaloplossingen in houtherstel en houtonderhoud. De producent van houtreparatieproducten staat voor duurzaam. Voor het milieu, maar ook als het gaat om kosten. Repareren is immers voordeliger dan alles vernieuwen. Producten die gerepareerd zijn met Repair Care, gaan minstens tien jaar mee.

Meer over Repair Care

Renovaid duurzame houtrenovatie VVBHUSAN

Renovaid

Renovaid is gespecialiseerd in de ontwikkeling en applicatie van preventieve, curatieve en duurzame houtreparatie- en houtrenovatiesystemen. Doel van Renovaid is het behouden en beheren van houten kozijnen, timmerwerken en gevelelementen. Zo wordt de levensduur van deze objecten verlengd.

Meer over Renovaid

Polyfilla vulmiddelen egaliseermiddelen VVBHUSAN

Polyfilla Pro

Polyfilla Pro ontwikkelt reparatie- en egaliseermiddelen voor specialisten in de bouw. De innovaties van het bedrijf zijn gericht op een vlotte en optimale voorbereiding, zodat een perfect en duurzaam resultaat binnen bereik ligt.

Belangrijk bij de ontwikkeling van producten is voor Polyfilla Pro om de productiviteit van professionele schilders te verhogen.

Meer over polyfilla Pro

Toupret sier- en schilderplamuren binnenklimaat VVBHUSAN

Toupret

Toupret ontwikkelt en produceert sier- en schildersplamuren die bijdragen aan de luchtkwaliteit binnenshuis en aan een beter milieu. Duurzaamheid en kwaliteit staan centraal bij dit van oorsprong Franse bedrijf. Door te innoveren, draagt Toupret bij aan efficiënte oplossingen voor renovatie- of decoratieprojecten.

Meer over Toupret

Den Braven kitten VVBHUSAN

Den Braven Sealents

Den Braven is gespecialiseerd in de productie van hoge kwaliteit kitten, lijmen, purschuimen en technische aerosols voor de bouw en industrie. De producten van Den Braven zijn goed voor milieu en gezondheid.

Het R&D-team is continu op de hoogte van trends, zodat de afdichtingskitten en andere producten op hoog niveau blijven.

Meer over Den Braven Sealents

Copagro non-paint VVBHUSAN Cameleon wandbekleding

Copagro

VVBHUSAN werkt samen met Copagro, waardoor we een uitgebreid assortiment non-paint producten kunnen voeren. Onderdeel daarvan zijn lijmen, egalisaties, kitten en vulmiddelen. Ook werkkleding, gereedschappen en interieurproducten behoren tot het assortiment van Copagro bij VVBHUSAN.

Meer over Copagro

Andere merken die wij vertegenwoordigen