industriële verven verfspuitapparatuur VVBHUSAN verfgroothandel

Industriële verven

Grote aantallen, een bijzondere ondergrond en een vraag naar extra duurzaamheid: allemaal factoren die meespelen bij verven en coaten in de industrie. Op onze afdeling industriële verven weten we alles over het samenstellen van het juiste systeem voor elke verf- of lakbewerking. Zo lever je het beste eindresultaat: efficiënt en met hoge kwaliteit.

Verfadvies van vakspecialisten

Onze mensen van de afdeling Industrie denken met je mee over het verfsysteem dat het beste past bij de gevraagde industriële toepassing. Per ondergrond onderzoeken we met welke verf- of lakbewerking er een systeem ontstaat dat perfect voldoet aan de gebruikseisen. Eventueel overleggen we met de verffabrikanten, zodat je verzekerd bent van een jarenlang goed resultaat.

Efficiënt verftechnisch advies

Bij ons advies kijken we altijd naar het verwerkingsgemak: hoe gemakkelijker de bewerking immers is, hoe hoger de productiesnelheid. Het gebruik van verfspuitapparatuur speelt hierbij een belangrijke rol.

Industriële verven professioneel advies

Sectoren in de industrie

VVBHUSAN werkt voor industriële bedrijven in uiteenlopende branches. Denk aan de timmer- en meubelindustrie, producenten van kunststof kozijnen en deuren, leveranciers van staalconstructies en bedrijven die het industrieel onderhoud aan gebouwen verzorgen.

Heb je een speciale ondergrond die behandeld moet worden? Wij denken graag mee over hoe we dit het beste aan kunnen pakken.

Industriesectoren

Assortiment industriële verven

In het assortiment industriële verven van VVBHUSAN vind je alleen producten van de hoogste kwaliteit. Ook non-paint artikelen zijn vertegenwoordigd. Denk aan kwasten, rollers en verfspuitapparatuur, maar ook aan persoonlijke beschermingsmiddelen.

Assortiment industriële verven

Biccs Coatright Percotop industriële verf VVBHUSAN