industriële verven verfspuitapparatuur VVBHUSAN verfgroothandel

Assortiment industriële verf

Het assortiment industriële verven van VVBHUSAN is uiteraard van de hoogste kwaliteit. Maar er is meer: waar nodig denken wij mee over duurzaamheid. Sommige verven zijn speciaal ontwikkeld voor een duurzaam resultaat, zowel in levensduur als voor het milieu. Onderstaand tref je de merken die wij voeren bij VVBHUSAN.

industriële verven verfspuitapparatuur VVBHUSAN verfgroothandel

Onze industriële verfmerken

Biccs industriële verf VVBHUSAN

Biccs

Biccs richt zich op het ontwikkelen, produceren en leveren van kleurtechnologie, natlakken en industriële kleurpasta’s voor toepassing in de maakindustrie. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor Biccs.

De primers, coatings en aflakken kunnen in elke gewenste kleur, kwaliteit en hoeveelheid gemengd worden bij VVBHUSAN.

Meer over Biccs

Drywood industriële verf VVBHUSAN

Teknos Drywood

Teknos Drywood ontwikkelt en produceert watergedragen verven, beitsen en lakken voor met name de bescherming van hout. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in industriële producten. Hier focust Teknos Drywood zich op coatingsystemen voor de timmer- en deurenindustrie.

Meer over Teknos Drywood

Mäder industriële coatings VVBHUSAN

Mäder

Het Duitse Mäder is producent van watergedragen industriële coatings. Het bedrijf richt zich op high-tech sectoren, zoals de rail- en motorvoertuigenbranche, machine- en apparatenbouw en UV-technologie. Continue productontwikkeling bij Mäder zorgt ervoor dat de verfproducten voldoen aan de laatste eisen uit de industrie.

Meer over Mäder

Sikkens Wood coatings industriële houtverf VVBHUSAN

Sikkens Wood Coatings

Coatings die het hout buitenshuis jarenlang beschermen tegen alle weersinvloeden: Sikkens Wood Coatings ontwikkelt ze. Dankzij meer dan 200 jaar ervaring ben je bij Sikkens Wood Coatings verzekerd van eersteklas coatingproducten, die door continue innovatie steeds beter worden.

Meer over Sikkens Wood Coatings

Coatright watergedragen coatingsysteem VVBHUSAN

Coatright

Coatright ontwikkelt watergedragen coatingsystemen voor de industriële schilder. Alle coatings van Coatright zijn zowel met spuitapplicatie als met kwast en roller te verwerken. Het assortiment biedt specialistische oplossingen voor elke moeilijke ondergrond, maar vooral wanneer er extra bescherming nodig is.

Meer over Coatright

AnkerStuy industriële verf timmerindustrie VVBHUSAN

Anker Stuy

Anker Stuy ontwikkelt verven voor onder andere de timmerindustrie en de meubel- en interieurbouw. Innoveren op zowel het functionele als het milieuaspect is wat Anker Stuy al meer dan 100 jaar doet.

Anno nu richten ze zich voornamelijk op het ontwikkelen van bio-based verfproducten: hoogstaande verf gemaakt van herwinbare grondstoffen.

Meer over Anker Stuy

Axalta Percotop industriële verf VVBHUSAN

Percotop

Percotop van Axalta heeft industriële verven voor uiteenlopende toepassingen: van vrachtwagens tot machines en van deuren tot kozijnen. Dankzij goede primingmaterialen ontstaat uitstekende hechting en bescherming tegen corrosie.

Omdat de verfsystemen modulair worden opgebouwd, zijn alle kleuren en afwerkingen mogelijk.

Meer over Percotop

Sika industriële verf auto-industrie en gevels VVBHUSAN

Sika

Sika maakt verfsystemen voor industriële projecten in de auto-industrie, hernieuwbare energiebronnen en gevels. Ook voor lijmen, afdichten, dempen en versterken van producten is brengt Sika steeds innovatieve producten uit.

Bij productontwikkeling staan milieu, gezondheid en veiligheid centraal voor Sika.

Meer over Sika

Ncoat nanocoatings VVBHUSAN

Ncoat

De nanocoatings van Ncoat beschermen en verduurzamen de ondergrond zodat vervuiling minder snel plaatsvindt. Ncoat investeert veel in research, waardoor de technieken steeds voorop blijven lopen.

Als onderdeel van VistaPaint staat Ncoat garant voor een verftechnische oplossing die jarenlang goed blijft.

Meer over Ncoat

Rust-Oleum verven coatings vloeren industrie VVBHUSAN

Rust-Oleum

Rust-Oleum maakt verven en coatings voor o.a. de industrie, vloeren en metaalbewerking. Hoge kwaliteit realiseren binnen een korte verwerkingstijd staat hierbij centraal. Dit levert onder meer coatings op die goed bestand zijn tegen chemicaliën en vocht, en die slijtagebestendig zijn.

Meer over Rust-Oleum

Belton spuitbussen professionele verf VVBHUSAN

Belton

Belton ontwikkelt coatings in spuitbussen, geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Vooral op plekken waar de kwast of roller niet komt, zijn de verven en lakken van Belton ideaal.

De spuitbussen zijn technisch geavanceerd, om zo een professioneel resultaat te garanderen.

Meer over Belton

Ciranova verf binnen- en buitenhout VVBHUSAN

Ciranova

Ciranova beschikt over een compleet assortiment kwalitatieve producten voor het voorbereiden, kleuren, afwerken en onderhouden van binnen- en buitenhout.

Meer over Ciranova

Disbon vloercoating VVBHUSAN industrie

Disbon

Het brede assortiment van Disbon zorgt voor een vloercoating die tot in detail berekend is op de specifieke omstandigheden van de vloer. Disbon heeft vloercoatsystemen voor de industrie en parkeergarages, maar ook voor andere omgevingen met bijzondere eisen.

Meer over Disbon

Andere merken die wij vertegenwoordigen