industriële verven verfspuitapparatuur VVBHUSAN verfgroothandel

Sectoren

Elke industriële toepassing van verf of coating betekent voor ons een nieuwe uitdaging die we graag aangaan. Voor elke productbewerking maken we samen met jou de afweging tussen de gewenste duurzaamheid en de verwachte belasting. Zo ontstaat een compleet verftechnisch advies en zorgen we voor een perfect eindresultaat. Mét de garantie dat het goed blijft.

VVBHUSAN industriële verven lakken coaten

Meubel- en timmerindustrie

In de meubel- en timmerindustrie draait het om details, een gladde afwerking van producten en een perfecte kleurbenadering van het ontwerp. Onze mensen weten dat. Wij ontwikkelen kleuren nauwgezet voor de gewenste ondergrond. Dat doen we natuurlijk klantspecifiek, maar bovenal snel. Dankzij ons grote assortiment is alles mogelijk: zowel dekkende als transparante verven zijn in elke kleur en voor elke ondergrond precies te maken.

Om een uitstekend resultaat te garanderen, stellen wij waar nodig de apparatuur af. Bovendien verlenen we in samenwerking met de verffabrikanten service en ondersteuning bij het gebruik van de (verfspuit)apparatuur. Zo laten we jouw productieprocessen vloeiend verlopen.

VVBHUSAN industriële verf timmerindustrie meubelindustrie

Staal-, beton- & kunststofindustrie

Naast kleur speelt bij ondergronden van staal, beton en kunststof de vraag naar een jarenlang goed resultaat een grote rol.

Kunststofindustrie

In kunststof is VVBHUSAN gespecialiseerd in het ontwikkelen van verfsystemen voor kunststof kozijnen, sectionaaldeuren en polyester units. Daarom hebben wij specialisten in huis die voor elke afwerking het juiste verfsysteem kunnen adviseren.

Betonindustrie

Voor beton ontwikkelen we voornamelijk verfsystemen voor vloeren, kunstwerken, bruggen en viaducten. In de breedte zijn hier vele systemen mogelijk: van voordelige oplossingen tot duurzame systemen die gegarandeerd goed blijven voor een lange periode.

Staalindustrie

In de staalindustrie werken we vaak voor weg- en waterbouw. Daarnaast hebben we voor een het onderhoud van de verhuurvloot van een unitbouwer een uniek 2-componenten watergedragen systeem ontwikkeld. Duurzaamheid in product en in houdbaarheid van kwaliteit en kleur, staan hierbij centraal.

VVBHUSAN industriële verf sectoren staalindustrie betonindustrie kunststofindustrie

Staal van het eindresultaat

Wil je vooraf zien hoe de glans en kleur voor het voorgestelde verfsysteem uitpakken op het substraat? Dat kan. In een speciaal daarvoor ingerichte ruimte maken wij stalen die het eindresultaat perfect laten zien. We gebruiken de ondergrond en bewerking die later ook toegepast worden, zodat de staal het eindresultaat levensecht weerspiegelt.

Vraag een verfstaal aan

VVBHUSAN industriële verven spuitapparatuur