kleuradvies interieuradvies VVBHUSAN professionele verf

Kleur en interieur

Voeg waarde toe aan je projecten met een kleur- of interieuradvies. Door bij aanvang van een schilderklus een volledig kleurplan te laten zien, geef je klanten een beter beeld van het mogelijke eindresultaat.

Volledige styling

Met een interieuradvies til je dit nog een trede hoger: je toont klanten de volledige styling van bijvoorbeeld een kantoor of woonruimte. Onze mensen kijken met je mee en maken een kleur- of interieurplan op maat.

Kleuradvies

Een blik werpen op het eindresultaat is voor veel klanten al een toegevoegde waarde. Maar als schilder laat je met een kleuradvies ook zien dat je betrokken bent bij het project. En dat je een zo mooi mogelijk eindresultaat wil afleveren.

Onze mensen helpen je graag door een kleuradvies te geven waarmee jij meerwaarde biedt aan je opdrachtgever.

Kleuradvies

Interieuradvies

Met een interieuradvies zet je nóg een extra stap voor je klant. Van meubilering tot rolgordijnen en van behang tot schilderwerk: wij zetten de hele sfeer neer op moodboards. Voor het schilderwerk brengen we eveneens een technisch advies uit, zodat je de kwaliteit kunt garanderen die je klant van een vakman verwacht.

Interieuradvies

Interieuradvies schilderklus VVBHUSAN

Assortiment

In ons assortiment vind je de uitgebreide collecties raam- en vloerbekleding van zeer exclusieve merken. Daarnaast biedt VVBHUSAN het volledige interieurassortiment van Copagro. Dat wil zeggen: veel keuze in rolgordijnen, shutters, lamellen, tapijten en meer.

Assortiment kleur en interieur

Kleur en interieur assortiment VVBHUSAN