kleuradvies interieuradvies VVBHUSAN professionele verf

Kleur en Interieur assortiment

Raamdecoratie, vloerafwerking, wandbekleding: het speelt allemaal mee bij de inrichting van een ruimte. Bij VVBHUSAN vind je een uitgebreid assortiment interieurproducten. Extra voordeel is hierbij dat wij altijd als eerste de nieuwe collecties binnen hebben.

Copagro

VVBHUSAN werkt samen met Copagro, een Belgische inkooporganisatie van paint-, non-paint- en decoproducten. Dankzij deze samenwerking zijn we in staat om je een breed assortiment non-paintproducten aan te bieden.

kleuradvies interieuradvies VVBHUSAN professionele verf

Plinten

Orac decor vloerplinten sierlijsten assortiment VVBHUSAN

Orac Decor

De plinten van Orac Decor zijn decoratief en duurzaam. Omdat ze gemaakt zijn van Duropolymer zijn ze schok- en waterbestendig. Bovendien geven ze de ruimte om kabels netjes achter de plinten te verbergen. Alle Orac Decor plinten zijn direct overschilderbaar, zodat je ze meteen in de juiste kleur kunt monteren.

Meer over Orac Decor

Wandbekleding

Copagro non-paint VVBHUSAN Cameleon wandbekleding

Cameleon by Copagro

De collectie Cameleon 2019 toont opnieuw alle behangtoppers in één collectie. Copagro heeft met Cameleon weer de meest veelbelovende noviteiten in de kijker gezet.

Maak je keuze uit 125 verschillende behangen. Floraal, klassiek of modern – voor elke decoratie vind je in de Cameleoncollectie een passend behang.

Meer over Cameleon by Copagro

Noordwand muurdecoratie wandbekleding VVBHUSAN

Noordwand

Noordwand biedt mooie, algemene collecties wandbekleding en behang in verschillende stijlen. Van klassiek tot modern en met veel keus in kwaliteitssoorten heeft Noordwand voor elk interieur passende wandbekleding.

Meer over Noordwand

BN wallcoverings interieur assortiment VVBHUSAN

BN Wallcoverings

Naast de nieuwste trends verwerkt BN Wallcovering vooral ook technische innovaties in hun behang. Het resultaat zijn grafische behangprints die met zorg en precisie gemaakt zijn. Daarnaast bevat de collectie authentiek handbedrukt behang.

Meer over BN Wallcoverings

VVBHUSAN kleur en interieur AS Creation

A.S. Creation

A.S. Création is één van de leidende Europese behangfabrikanten. Het bedrijf produceert jaarlijks meer dan 6000 verschillende soorten behang en randen in alle materiaalkwaliteiten en toepassingsgebieden.

Meer over A.S. Creation

VVBHUSAN kleur en interieuradvies Systexx by Vitrulan

Systexx by Vitrulan

SYSTEXX is wand- en plafondbekleding van textielglas. Dat is textiel dat is geweven van glasgarens. Vergeleken met andere soorten wandbekleding, blinkt textielglas met name uit door de hoge mechanische belastbaarheid en stabiliteit.

Meer over Systexx

Andere merken die wij vertegenwoordigen

Rasch kleur en interieur assortiment VVBHUSAN

Intervos kleur en interieur assortiment VVBHUSAN