kleuradvies interieuradvies VVBHUSAN professionele verf

Interieuradvies

Of het nu gaat om een woonhuis of kantoor, een compleet interieuradvies voegt altijd iets toe. Je opdrachtgever ziet namelijk alle mogelijkheden van een ruimte, inclusief meubels, gordijnen en wand- en vloerbekleding. Extra voordeel is dat een interieuradvies voor jou gratis is zodra je je materialen bij ons koopt.

simone smits kleuradvies interieuradvies VVBHUSAN

Simone Smits

Wandbekleding- & kleuradviseuse

Interieuradvies van A tot Z

Het uitbrengen van een interieuradvies gaat als volgt:

• Onze interieurstyliste neemt alle wensen, eisen en mogelijkheden door met de opdrachtgever.
  • We werken dit binnen twee weken uit in een compleet advies, inclusief moodboards en productstalen.
  • In het advies nemen we het soort verf, de kleur, soort vloer en type raamdecoratie op.
  • We presenteren de impressie gezamenlijk aan jouw opdrachtgever.
  • Feedback verwerken we in een uiteindelijk advies op maat.
  • Na akkoord koop je je spullen via VVBHUSAN en ontvang je het interieuradvies gratis.

Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever en omvang van het project maken we verschillende moodboards. Zo hebben opdrachtgevers de keuze uit meerdere stijlen. Door een interieurimpressie toe te voegen aan je diensten als schilder, vergroot je de kans dat je een opdracht gegund krijgt.

Compleet schilderadvies

Bij het interieurplan brengen we tevens een technisch advies uit over de juiste bewerkingen en schilderproducten voor de ondergrond. Zo ben je gegarandeerd van een goed eindresultaat van je project.

Kleur en interieur assortiment

interieuradvies VVBHUSAN verfgroothandel