kleuradvies interieuradvies VVBHUSAN professionele verf

Kleuradvies

Vaak weten opdrachtgevers wel dat zij iets nieuws willen met de kleuren in hun pand, maar niet precies wat. Een kleuradvies biedt dan uitkomst. Onze kleurstyliste kijkt met je mee en brengt een advies uit. VVBHUSAN geeft deze kleuradviezen als service aan jou als schilder. Dat betekent dat het voor jou gratis is zodra je de producten bij ons koopt.

Simone Smits

Wandbekleding- & kleuradviseuse

Kleuradvies met fotobewerking

Het uitbrengen van een kleuradvies gaat als volgt in zijn werk:

• Je stuurt ons de foto’s op van het werk. Eventueel komen we zelf langs op het werk om foto’s te maken.
  • De gemaakte foto’s kleuren we in via speciale software.
  • Je ontvangt binnen een week het kleur- en technisch advies, inclusief een lijst met alle kleurnummers en basisonderdelen.
  • Je laat de impressie zien aan de opdrachtgever om hem een beeld te geven van de mogelijkheden met de ruimte.
  • Na akkoord van de opdrachtgever koop je je spullen bij VVBHUSAN en krijg je het kleuradvies gratis.

Met een kleurimpressie vergroot je de kans dat je de opdracht krijgt. Ook voor klanten die willen weten wat er mogelijk is met hun ruimte, biedt het advies uitkomst.

Compleet verfadvies

Omdat we ook een verftechnisch advies uitbrengen over de juiste bewerkingen en schilderproducten voor de ondergrond, ben je gegarandeerd van een goed eindresultaat.

Kleur en interieur assortiment

Kleuradvies schilderproject VVBHUSAN