Over VVBHUSAN

VVBHUSAN is de grootste vrije verfgroothandel van Zuid-Nederland. Met 14 vestigingen verspreid over Brabant en Limburg, is er altijd een vestiging dichtbij. Je vindt bij ons een compleet assortiment professionele verf, vakgereedschappen, verfspuitapparatuur en wand- en vloerafwerking. Gecombineerd met het juiste advies zijn dit dé ingrediënten voor een geslaagd resultaat van je schilderproject.

Missie

Elke dag een stap extra zetten om tevreden klanten nog beter van dienst te zijn. Dat doet VVBHUSAN. Want onze overtuiging is: echt vakwerk leveren we samen. Het zijn onze mensen die het echte verschil maken.

Iedereen zet zich volledig in om jou de beste service en het meest kwalitatieve advies te geven dat je je kunt bedenken. Alleen met onze mensen bereiken we dat waar we voor staan: Jij levert het vakwerk, wij doen de rest.

Service

Vanuit onze vier afdelingen – bouwverven, industriële verven, techniek en kleur & interieur – gaan we voor de beste service. Wat dat inhoudt? Een paar servicegaranties op een rij:

  • Gratis verftechnisch advies van onze specialisten
  • We kijken en denken met je mee voor het beste resultaat
  • Voor 8.30 uur besteld, dezelfde dag op locatie bezorgd
  • Apparatuur huren zonder borg te betalen
  • Snel antwoord op al je vragen

En onze service gaat nog verder, want pas als we samen het beste resultaat bereiken zijn we tevreden.

Servicecontract onderhoud verfspuitapparatuur

Duurzaamheid

Duurzaam werken wordt steeds meer de norm. Zeker bij VVBHUSAN. Daarom voeren wij duurzame merken zoals Keim, Caparol, Trimetal en Veveo, factureren we papierloos en bezorgen we met milieuvriendelijke en soms volledig elektrische bedrijfswagens. In de regio Tilburg laten wij de post bezorgen door fietskoeriers van Raas koeriers uit Tilburg.

Vrije verfgroothandel met PSO-certificaat

Maar duurzaam zijn uit zich ook in hoe we met onze mensen omgaan. Zo zijn we in Nederland de eerste verfgroothandel met een PSO-certificaat. Dat is het bewijs van onze inspanningen op het gebied van passend werk, integratie, functioneren en ontwikkeling.

VVBHUSAN duurzaam logistiek transport

Resultaatgericht samenwerken

Resultaatgericht Samenwerken (RGS) staat voor het gezamenlijk werken met de opdrachtgever en andere ketenpartijen aan vastgoedprojecten. Binnen RGS gebeurt dit vanuit een doordachte visie en complexstrategie. Aan de hand van verschillende scenario’s geven we de opdrachtgever inzicht in een langdurige onderhoudsperiode. Zo bereiken we het beste resultaat: in de aanpak van het project en op lange termijn.

Meer over RGS

VVBHUSAN Resultaatgericht Samenwerken