industriële verven verfspuitapparatuur VVBHUSAN verfgroothandel

Techniek

Bij onze afdeling techniek vind je onder andere verfspuitapparatuur en schuurgereedschappen voor de professional. Of je nu schilder bent of in de industrie werkt, de juiste omgang met de apparatuur is van groot belang. Daarom geven we een training bij de aanschaf van techniekproducten en verzorgen we regelmatig cursussen.

Techniek schuurgereedschap VVBHUSAN

Advies over verfspuitapparatuur

De aanschaf van spuitapparatuur is een flinke investering. Daarom voorzien onze mensen je van advies over de juiste verfspuit voor jouw werkzaamheden. Airless, aircoat, airmix, tempspray of nespri-spray: de mogelijkheden zijn legio.

Overweeg je om verfspuitapparatuur aan te schaffen, maar weet je nog niet zeker of het iets voor je is? VVBHUSAN kijkt met je mee. Wij kennen de toepassingen en weten precies welk type apparatuur past bij welke toepassing.

Meer over servicecontract

techniek verfspuitapparatuur VVBHUSAN

Verhuur van apparatuur

Als je eenmalig een verfspuitmachine, een schuurmachine of ander elektrisch gereedschap nodig hebt voor je schilderklus, is het zonde om alles duur te moeten aanschaffen. Daarom is het bij VVBHUSAN mogelijk om verfspuitapparatuur en schuurmachines te huren.

Ook als je op het punt staat een spuitmachine te kopen maar nog niet weet welke, kun je er verschillende bij ons huren om te ontdekken welke voor jou het fijnst werkt.

Apparatuur huren

techniek verhuur apparatuur VVBHUSAN

Servicecontract

Ervaar je problemen met onze verfspuitapparatuur of ander gereedschap? Vaak is even bellen al voldoende en lossen we het mankement telefonisch op. Lukt dat niet, dan komen we langs om de reparatie meteen uit te voeren. Als we de spuitmachine echt niet aan het werk krijgen, ontvang je een vervangend apparaat. Zo kun jij verder met je werkzaamheden.

Jaarlijkse controle techniek

Voor extra bedrijfszekerheid is het slim om een servicecontract af te sluiten. Daarbij controleren wij jaarlijks je verfspuitapparatuur. We voeren onderhoud uit en laten weten in welke staat de spuitmachines verkeren. Wel zo zeker.

Meer over servicecontracten

techniek servicecontract onderhoud VVBHUSAN

Assortiment

In ons assortiment vind je technische schildertoebehoren van diverse vooraanstaande producenten. Denk aan verfspuitapparatuur en schuurgereedschap, maar ook aan klimmaterialen en schoonmaakapparatuur.

Bekijk het assortiment

verfspuitapparatuur schuurgereedschap VVBHUSAN

Hoogwerkerverhuur

Samen met Access Equipment verhuurt VVBHUSAN verschillende hoogwerkers. Een klus op hoogte? Vraag dan direct een hoogwerker aan via dit formulier. Voordeel van het huren van een hoogwerker via ons is dat je geen borg betaalt. Dat bespaart je hoge kosten.

Bekijk aanbod hoogwerkers

hoogwerkerverhuur access equipment vvbhusan

Afdeling techniek Eindhoven

Wil je meer weten over technische mogelijkheden voor apparatuur of wil je direct een advies over de gewenste machines? Kom langs in onze vestiging in Eindhoven of neem contact op met Dré Hoppenbrouwers via 06-22619201 of dhoppenbrouwers@vvb-husan.nl.

techniek eindhoven vvbhusan