industriële verven verfspuitapparatuur VVBHUSAN verfgroothandel

Assortiment techniek

In het techniekassortiment van VVBHUSAN vind je verfspuitmachines, klimmaterialen en gereedschappen van vooraanstaande merken in de schildersbranche. Onze mensen adviseren je graag over de juiste producten voor je klus. Bekijk hieronder het complete assortiment:

industriële verven verfspuitapparatuur VVBHUSAN verfgroothandel

Onze techniekmerken

Wagner verfspuitapparatuur techniekassortiment VVBHUSAN

Wagner

Wagner is wereldwijd één van de belangrijkste fabrikanten van verfspuitapparatuur in de bouwsector. Samen met klanten ontwikkelt het bedrijf gebruiksvriendelijke spuitapparatuur. Zowel voor de industrie als voor de bouw heeft Wagner verfspuitsystemen waarmee je lakken, verven en pleisters snel aanbrengt op grote oppervlakken.

Meer over Wagner

Wienese klimmaterialen VVBHUSAN

Wienese

Wienese is een begrip op het gebied van professionele klimmaterialen. Kwaliteit, en daarmee veiligheid, zijn voor Wienese van doorslaggevend belang. De ladders, trappen, rolsteigers, werkinstellingen en andere klimmaterialen zijn duurzaam en voldoen aan de hoge eisen die professionals stellen aan functionaliteit.

Meer over Wienese

Altrex steigers en ladders VVBHUSAN

Altrex

Altrex is fabrikant en leverancier van o.a. rolsteigers, vouwsteigers, gevelsteigers, hangbruggen, (vouw)ladders en trappen. Bij het ontwikkelen van hun schildertoebehoren staan veiligheid, verantwoordelijkheid en vernieuwing centraal. Door innovatie willen ze het werk van de schilder makkelijker en veiliger maken.

Meer over Altrex

Kärcher hogedrukreinigers en schrobmachines VVBHUSAN

Kärcher

Kärcher is wereldwijd marktleider in reinigingstechniek. Het bedrijf ontwikkelt onder andere schrob- en zuigmachines en (draagbare) hogedrukreinigers. Het assortiment van Kärcher is afgestemd op wat klanten willen. Op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, maar ook economisch en milieutechnisch gezien.

Meer over Kärcher

Graco verfspuitapparatuur VVBHUSAN

Graco

Graco is wereldmarktleider in materiaalbehandelingssystemen en -componenten. Het bedrijf levert onder andere verfspuitapparatuur voor gebruik in de bouw en industrie. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten streven ze naar voortdurende verbetering en perfectie, waarin betrouwbaarheid centraal staat.

Meer over Graco

CapaCoustic naadloos-akoestisch systeem VVBHUSAN

CapaCoustic

CapaCoustic is het naadloos-akoestisch systeem van Graco. Het systeem reduceert nagalm in een ruimte en zorgt voor een betere geluidsbeleving. Dit levert een prettige akoestiek en een verbeterd leefklimaat op. CapaCoustic is snel aan te brengen, werkt brandvertragend en heeft bovendien een ruim assortiment.

Meer over CapaCoustic

Access Equipment hoogwerker huren VVBHUSAN

Access Equipment

Access Equipment is verhuurder van diverse soorten hoogwerkers. Met hoogwerkers van merken als JLG, Haulotte, Genie en Upright ben je verzekerd van een hoogwerker van hoge kwaliteit, ook voor moeilijk bereikbare plekken.

Via VVBHUSAN huur je een hoogwerker zonder borg te betalen.

Meer over Access Equipment

Andere merken die VVBHUSAN vertegenwoordigt:

Titan verfspuitapparatuur techniek VVBHUSAN