industriële verven verfspuitapparatuur VVBHUSAN verfgroothandel

Hoogwerkerverhuur

In samenwerking met Access Equipment verhuurt VVBHUSAN diverse soorten hoogwerkers. Het grote voordeel van huren via ons is dat je geen borg betaalt. Dat betekent dat je geen onnodig hoge kosten hoeft te maken bij het huren van een hoogwerker.

Juiste hoogwerker

Onze mensen denken graag met je mee over het inzetten van de juiste hoogwerker voor je schilderklus.

industriële verven verfspuitapparatuur VVBHUSAN verfgroothandel

Onze hoogwerkers

VVBHUSAN telescoophoogwerker huren Access Equipment

Telescoophoogwerker

De telescopische hoogwerker heeft een uitschuifbare mast, die op en af kan toppen en kan zwenken. De telescoophoogwerkers zijn al dan niet uitgevoerd met een jib.

Neem contact op

VVBHUSAN knikarmhoogwerker huren Access Equipment

Telescoop- en knikarmhoogwerker

De knik-telescopische hoogwerker is ideaal als je beperkt de ruimte hebt. Het contragewicht blijft namelijk binnen de wielbasis. Dankzij de knikarm is het mogelijk om dicht bij het werk te komen, om vervolgens ergens overheen te knikken.

Neem contact op

VVBHUSAN schaarhoogwerker huren Access Equipment

Schaarhoogwerker

Schaarhoogwerkers nemen weinig ruimte in beslag doordat ze altijd recht onder het werk staan. Het grote platform op deze hoogwerker geeft ruim voldoende werkruimte om de klus uit te voeren. Omdat de meeste scharen automatisch kunnen nivelleren, is een ongelijke vloer geen probleem.

Neem contact op

VVBHUSAN autohoogwerker huren Access Equipment

Autohoogwerker

Een autohoogwerker is ideaal als je de hoogwerker zelf moet verplaatsen. Vaak mag je met een B of BE-rijbewijs zelf de autohoogwerker rijden. Dit bespaart veel geld op transportkosten.

Neem contact op

VVBHUSAN aanhangerhoogwerker huren Access Equipment

Aanhangerhoogwerker

Aanhangerhoogwerkers zijn licht en kunnen daarom achter een auto vervoerd worden. In de vloot van Access Equipment zitten hoogwerkers die van 10 tot wel 30 meter hoog kunnen. Belangrijk is wel dat de aanhangerhoogwerker afgestempeld wordt bij gebruik.

Neem contact op

VVBHUSAN eenpersoonshoogwerker huren Access Equipment

Eenpersoonshoogwerker

Eenpersoonshoogwerkers zijn speciaal geschikt voor werkzaamheden op hoogte in kleine ruimtes. Het werkhoogtebereik varieert van 6,5 tot 14 meter.

Neem contact op

VVBHUSAN spinhoogwerker huren Access Equipment

Spinhoogwerker

De spinhoogwerkers zijn compact en zeer wendbaar. Dankzij de rupsbanden zijn ze makkelijk op ruw terrein te manoeuvreren.

Neem contact op

Hoogwerkerverhuur VVBHUSAN transport

Wij bieden ook transportmogelijkheden

Access Equipment / VVBHUSAN beschikt over eigen transportmogelijkheden, zowel voor eigen materieel als voor externe activiteiten. Wil je iets vervoeren, maar weet je niet goed hoe? Neem dan contact met ons op, zodat wij met je mee kunnen denken.

Neem contact op